Tag "gazment bardhi"

Ministri teknik harton plan konkret masash për zgjedhjet në burgje

Ministri i Drejtësisë Gazment Bardhi, ka udhëzuar sot një Plan të Veçantë Masash për të garantuar një proces normal dhe demokratik votimi në të gjitha Institucionet e Ekzekutimit të Vendimeve

Ministri i Drejtësisë nxjerr urdhrin: “Asnjë leje të dënuarve për zgjedhje”

Ministri i Drejtësisë, Gazment Bardhi ka shkarkuar nga detyra drejtorin e Burgut të Beratit, Arif Dervishi, si dhe drejtorin e Burgut të Kavajës, Durim Perja, me motivacionin e përdorimit të

Ministri teknik i Drejtësisë shkarkon kandidatin e LSI për deputet

Ministri teknik i Drejtësisë Gazment Bardhi ka shkarkuar nga detyra regjistruesin e ZVRPP në Shkodër, Mondi Ndou. Shkak për shkarkimin nga puna është bërë përfshirja e tij në fushatë elektorale.