Tag "gazmend sallaku"

Apeli shpall të pafajshëm Gazmend Sallakun

Gjykata e Apelit ka shpallur të pafajshëm ish-drejtorin e Qendrës Sportive “Qemal Stafa”, Gazmend Sallaku. Ai u shpall fajtor për korrupsion dhe u dënua me tre vjet burg nga Gjykata