Tag "gazmend saiti"

DENONCIMI/ Ja si qeveria rrjep shoferët për lejet ndërkombëtare të automjeteve

Nga Gazmend Saiti Jemi i vetmi shtet në botë që kemi nga dy dokumenta për të njëjtin funksion. Kemi me shumë se 100 vjet shtet dhe akoma shtetet fqinjë nuk

Rilindja me bilanc lufte, për pesë muaj 90 të vdekur në aksidetet rrugore

Kanë kalur tre vjet që kur ka ardhur në qeveri, Rilindja dhe numri i aksidenteve sa vjen e rritet. Vetëm në 5 mujori e parë të vitit 2016, numri i

Deputeti Fino i eksituar nga policet që i vendosen gjobën, kërkon shpërblim për ato! Nga Gazmend Saiti

Jehonë e madhe ju bë historisë së deputeti Bashkim Fino me policet që i vendosën gjobë. Media të ndryshme e publikuan si eveniment të rrallë një veprim të policisë, njëherit

Shetitore apo treg i rrobave të përdorura?!/ Nga Gazmend SAITI

Qyteti bregdetar i Sarandës dikur mbahej si qyteti më i bukur bregdetar i cili identifikohej ndryshe edhe si qyteti i “bukonvileve” (lloj lule), ndërsa sot këto lule lë që janë

Ju më votoni unë thjesht premtoj. Nga Gazmend SAITI

Po shikoja seancën parlamentare të datës 11 qershor 2015, nuk ishte gjë tjetër veçse një debat televiziv i një kategori shumë të ulët ku disa njerëz ziheshin më njëri tjetrin

Zoti i ruajt shqiptarët (Por për eksperimente) Nga Gazmend SAITI

Sapo ishte hapur shqipëria dhe kishte kaluar nga sistemi diktatorial në atë i thënçin demokraci vërshuan njerëz nga katër anët e botës për t’i treguar shqiptarëve se çfarë duhet të