Tag "gazmend"

Nishani dekreton lirimin nga detyra të Gazmend Barbullushit

Presidenti Bujar Nishani ka dekretuar ditën e sotme lirimin nga detyra të Gazmend Barbullushit. Ai është ambasador në Mbretërinë e Holandës. “Në mbështetje të neneve 92, shkronja “dh” dhe 93

Shkarkohet drejtori i burgjeve Gazmend Dibra, në vend të tij Artur Zoto

Zyra e ministrisë së Drejtësisë, njofton se, ka emëruar në dy institucione në varësi të saj, Artur Zoton në postin e Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, duke zëvendësuar kështu, Gazmend