Tag "gazifikimi"

Shqipëri-Azerbajxhan, nënshkruajnë marrëveshjen për gazifikimin e vendit

Nënshkruhet sot marrëveshja mes ministri të Industrisë dhe Energjisë, Damian Gjiknuri me Ministrin e Industrisë dhe Energjisë së Republikës së Azerbajxhanit, z. Natig Aliyev. Sipas Gjiknurit kjo marrëveshje hap rrugën