Tag "gazheli"

Pastrimi i parave, Gazheli: Do të luftojmë financimin e terrorizmit

Drejtoria e Pastrimit të Parave ka zhvilluar ditën e sotme një takim me trupin diplomatik për ti njohur këta të fundit me zhvillimet dhe punën e bërë në këtë sektor.