Tag "gazetes"

Skandal, Policia i jep Gazetës Shekulli, SMS-të e Kreshnik Spahiu-t

Pronari i gazetës Shekulli Koço Kokdhima ka përdorur policinë për të përgjuar liderin e Aleancës Kuq e Zi Kreshnik Spahiu. Pa kurrë farë etike dhe pa pasur asnjë frikë Koço