Tag "gazeten"

Tjetër grusht i pushtetit kundër medias. Gjiknuri tani

Vijojnë sulmet e qeverisë kundër medias dhe fjalës së lirë. Kësaj here ka qënë ministri i Energjitikës Damian Gjiknuri ai që ka sulmuar median duke paditur të përditshmen Telegraf me

Reportazh në gazetën polake: Shqipëria, kryeqyteti botëror i tolerancës fetare

Jehona e shfaqjes dhe e mesazhit që përçuan përfaqësuesit shqiptarë të katër besimeve fetare, gjatë homazheve në Paris i është kushtuar një reportazh i gjatë në gazetën polake “natemat.pl”. Gazetari

Fyen shqiptarët, Mali i zi padit botuesin e gazetës “Informer”

Pasi shpërtheu dhuna në stadiumin e Beogradit gjatë ndeshjes së futbollit Serbi-Shqipëri më 15 tetor, faqja e parë e gazetes “informer” e versionit të Malit të Zi, i quajti shqiptarët