Tag "gazetat"

Tri gazetat më të mëdha në Suedi promovojnë turizmin shqiptar

Tri gazetat me te medha ne Suedi “Dagens Nyheter” me një tirazh prej 900 000 lexuesish në ditë, Sydsvenska Dagbladet me tirazh 300 000 në ditë dhe Helsingborgs Dagblad me

“Lufta” me gazetat dhe vjehrrën, rrëfehet George Clooney

Aktori i famshëm George Clooney, gjatë një interviste të dhënë kohët e fundit, është ndalur në konfliktin e hapur që pati me Daily Mailin. E gjithë kjo situatë nisi pasi

Nuk ka letër, në Venezuelë mbyllen gazetat

Në fillim lajmi mori dhenë se në Venezuelë nuk kishte letër higjienike. Tani vjen një tjetër lajm nga ky vend gjithnjë në lidhje me letrën. Nga fillimi i muajit gusht