Tag "Gazetarja meksikane"

Gazetarja meksikane më e bukur dhe seksi e Botërorit 2014

Ashtu siç ndodhi në vitin 2010 me Sara Carbonera, e kurorëzuar më joshësja ndër gazetaret sportive në Afrikën e Jugut, sot të gjithë gazetat sportive flasin për Ines Sainz, kronisten