Tag "Gazetarja është në muajin e pestë"

Eduart Salami: Mos më hapni telashe me Ilvën

Prej disa muajsh Ilva Tare dhe Eduart Salami, po përjetojnë një periudhë të lumtur në jetën e tyre. Gazetarja është në muajin e pestë të shtatzënisë dhe gjithçka deri tani