Tag "gazetaria"

Ku po shkon shtypi?! Reporterët e pavarur VS media e sponsorizuar. Nga Gëzim Saliu

Prej kohësh në tregun mediatik dhe jo vetëm është përhapur debati lidhur me situatën e medias në vend, duke konsideruar të dy aspektet e saj: si anën e lirisë ashtu

Gazetaria, një ndër 10 punët më stresuese

Të gjithë mendojnë që puna që bëjnë është më stresuesja, por “CareerCast” ka bërë një klasifikim të punëve më stresuese për vitin 2015. Njerëzit që bëjnë këto punë ballafaqohen me