Tag "gazetari plagos kolegun"

Gazetari izraelit plagos kolegun gjatë testimit të jelekut antithikë (Video)

Sulmet e vazhdueshme të ndërsjellta mes palestinezëve dhe izraeliteve kanë shtyrë këta të fundit që të prodhojnë disa jelekë të cilët nuk i shpon thika. Vetëm gjatë fundvitit janë vrarë