Tag "gazetari kinez"

Çfarë mendon gazetari kinez për Ramiz Alinë, Berishën dhe Ramën

Nga shumëkush njihet me një emër të shqiptarizuar: Vani. Aq shumë është familjarizuar ai më këtë emër, sa kur ndokush e thërret me emrin origjinal Uang, i duket çudi. Ai