Tag "Gazetari është mik i mirë i vajzave"

Shikoni moderatorin mes dy bombave

Janë dukur si dy ‘bomba’ që gati-gati të jepnin përshtypjen se do të plasnin. Fjala është për dy bukuroshet e skenës shqiptare Fjolla Morina dhe Shkënda Dubova të cilat kanë