Tag "gazetarë amerikanë"

Shtypi amerikan denoncon hipokrizinë franceze në ngushtimin e lirisë së shprehjes

Për shumë gazetarë e intelektualë amerikanë çështjet e urrejtjes zgjidhen dhe luftohen më mirë me diskutimin publik të ideve sesa me gjykata «Je suis confused» (Jam i pa fjalë) Ky