Tag "gazeta dita"

Rilind Enveri. Gazeta Dita e përkujton me poezi dhe dhimbje

Prej dy vitesh, fotografitë e Enver Hoxhës dhe parullat e tij janë shfaqur shpesh herë në publik. Madje ato nuk kanë munguar as në aktivitetet zyrtare ku i pranishëm ka