Tag "gazeta austriake"

Media austriake shkruan për dhunën e Ramës

Gazeta austriake në faqen e saj ‘on line’ ‘Derstandard.at’ ka shkruar rreth incidentit të ndodhur në Akademinë Diplomatike në Vjenë mes kryetarit të Partisë Socialiste, Edi Ramës dhe diplomatit Egon