Tag "Gatuzo"

Gatuzo: Dua të jem i suksesshëm si KonteGatuzo: Dua të jem i suksesshëm si Konte

Ish-mesfushori i Milanit dhe Italisë, Xhenaro Gatuzo, ka deklaruar se në fund të këtij sezoni do të largohet nga futbolli i luajtur, në mënyrë që të përqendrohet tërësisht te karriera