Tag "gatja i lazaratit"

“Gatja” i Lazaratit, ja personi po i reziston Policisë

Personi që shihni në foto është “Gatja” i Lazaratit. Ai po i i reziston dhe po alarmon policinë në aksionin e Lazaratiot. Quhet Razip Mahmutaj, por ka edhe emrin Belgrad