Tag "gatimin"

Arbana Osmani dhe pasioni për gatimin

Prezantuesja e njohur, Arbana Osmani, e ka orientuar vëmendjen e saj në fushën e gatimit. Në një fotografi, moderatorja e Top-Channel shfaqet duke mbajtur fli të gatuar në saç. Mësohet