Tag "gatimi"

3900 euro një drekë në fshat

Gatimet e restorantit nuk kishin të sharë dhe pamja e tij për nga kodrat rreth Jeruzalemit ishte idilike. Por, kur i erdhi fatura në fund të vaktit, grupi i tetë

Gatimi i mishit mund të dëmtojë kujtesën

Gatimet e mishin në skarë, furrë apo tigan mund të prodhojë disa kimikate që rrisin rrezikun e humbjes së kujtesës. Kështu thotë një studim i kohëve të fundit në SHBA.