Tag "gatime"

Ushqime të thjeshta dhe të shpejta për të “luftuar” të nxehtin

Fërgimi i disa ushqimeve, qëndrimi pranë furrës ose sobës së ndezur, janë të gjitha gjëra të cilat do të mund të shmangeshin me kënaqësi në këtë periudhë. Po cilat janë