Tag "gate mahmutaj"

Lazarati, Gjykata e Apelit vendos 11 vite burg për Gate Mahmutaj

Gjykata e Apelit në Krimet e Rënda ka dënuar me 11 vite burg Razip Gate Mahmutaj. Ky i fundit akuzohet për veprat penale “grup të strukturuar kriminal’, ‘kundërshtimin e punonjësve

Dënohet grupi i Lazaratit, Gjykata: Gatja 18 vite burg, 7 i biri

Gjykata e Krimeve të Rënda ka përfunduar procesin gjyqësor ndaj të arrestuarve në Lazarat. Përfundimisht, Gjykata ka dënuar me 18 vite burg Gate Mahmutajn, i cili do të kryej 12

Arrest me burg për Gate Mahmutaj, nuk pranon akuzat

Gjykata e Krimeve të Rënda ka vendosur arrest me burg për Gate Mahmutajn dhe dy nga 14 të arrestuarit në Lazarat, pasi qëlluan me armë në drejtim të policisë. Gate

Lazarati, Gate Mahmutaj në prokurori jep dëshmi kontradiktore

Ka dhënë dëshmi kontradiktore para grupit hetimor Gate Mahmutaj. Njeriu i cili sipas policisë drejtonte grupin kriminal që qëllonte mbi policinë gjatë operacionit të kësaj të fundit për të asgjësuar

Mortaja e mitralozë policisë, grupi strehohet në banesën e Gate Mahmutaj

Gate Mahmutaj është personi që mendohet se po strehon në banesën e tij grupin që po qëllon vazhdimisht me armë në drejtim të policies në aksionin kundër kanabisit në Lazarat.