Tag "Gastriti dhe ulcera"

Këshillat që duhet t’i dini për sëmundjet e stomakut

Gastriti është inflamacioni i mukozës së stomakut, pra i shtresës që mbulon stomakun nga brenda dhe kontakton me ushqimet. Është një sëmundje që shihet shpesh sidomos tek të moshuarit. Më