Tag "garte"

Libi, dëmshpërblim për gratë e përdhunuara

Gratë e përdhunuara gjatë kryengritjeve të vitit 2011 që sollën edhe rënien e regjimit të kolonel Gaddafit do të njihen si viktima të luftës dhe do të dëmshpërblehen, informoi qeveria