Tag "garner"

Jennifer Garner pushon nga puna dadon bjonde, punëson 2 brune

Cifti i aktorëve Ben Affleck dhe Jennifer Garner kanë pasur në mes tyre një të tretë. Bëhet fjalë për një person që qëndronte në shtëpinë e tyre, një dado seksi