Tag "gardistet"

’21 janari’, Apeli: 1 vit burg për Prendin dhe 3 vjet për Llupon

Gjykata e Apelit ka rrëzuar vendimin e dhënë nga Gjykata e Tiranës, ku deklaroheshin të pafajshëm të akuzuarit për vrasjen e demonstruesve në protestën e 21 Janarit. Në vendimin e