Tag "gardiane burgu"

Pranga gardianes bukuroshte, joshte dhe shantazhonte meshkujt

Një skemë hollivudiane e parë ndoshta shpesh në filma. Një gardiane burgu, por bukuroshe, fuste në kurth njerëz që evidentoheshin më parë si të pasur dhe më pas vinte stresi