Tag "gardes. mbreterore"

Marok,16 anëtarë të gardës mbretërore mbeten të vdekur

16 anëtarë të Gardës Mbretërore të Marokut mbetën të vdekur dhe 42 të tjerë u plagosën gjatë një aksidenti rrugor pranë provincës Al-Hoceima, në veri të Marokut, kur po drejtoheshin