Tag "garden"

Zbardhet plani i Ramës dhe Tahirit për të shkrirë Gardën

Kryeministri Edi Rama do të shkrijë Gradën e Republikës së Shqipërisë e cila ka mbrojtur personalitetet e larta dhe rezidencat shtetërore. Nismat do të merren me propozim të Ministrit të