Tag "garda e republikës"

Garda e Republikës do rrafshohet dhe të gjithë heshtin!

Ashtu siç bënin europianët e parë në amerikë me indianët që i hutonin me pasqyra, edhe “rilindja” e hutoi opinionin me këtë monstrën në krah të korpusit. Ky objekt i