Tag "garat"

Pirelli konfirmon gomat për katër garat e ardhshme

Pirelli ka vendosur të sjellë gomat e buta dhe super të buta për tre nga katër garat e ardhshme të sezonit 2015 të Formula 1 Në Çmimin e madh të