Tag "garantimin"

CEZ, masa për garantimin e energjisë gjatë votimit

Për të garantuar mbarëvajtjen e proçesit zgjedhor në 23 qershor, CEZ Shpërndarje ka marrë të gjitha masat që në asnjë nga qëndrat e votimit dhe të numërimit të mos mungojë