Tag "garancive"

Komisioni i Garancive rrëzon Blushin, Kongresi vendos mbi zgjedhjen e kryetarit

Komisioni i Garancive Statutore në Partinë Socialiste rrëzon pretendimet e Ben Blushit dhe një grupi deputetësh mbështetës të tij që kërkojnë kryerjen e zgjedhjeve për kryetar sipas parimit “një anëtar,