Tag "gara qe bejne kafshet"

Gara që bëjnë kafshët në Divide, Colorado

Një grup prej 11 kafshësh, përfshi macen Buster, qenin Pa Kettle, ujkun Keyni, qenin Teddy dhe gomarin Herbie, po garojnë për bashkiakun e Divide, Colorado.Disa njerëz thonë se politika është