Tag "gani dizdari"

Betohen dy anëtarët e rinj të kushtetueses

Dy anëtarët e rinj të Gjykatës Kushtetuese, Besnik Imeraj dhe Gani Dizdari, të dekretuar nga Presidenti Bujar Nishani e të miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë pak ditë më parë, u