Tag "Gangan style"

Një videoklip i ngjashëm me atë ‘Gangnam Style’

Kënga ‘The Fox’ e Vegard dhe Bard Ylvisaker është bërë kënga e dytë që arrin një shifër rekord klikimesh pas ‘Gangnam Style’. Një videoklip i ngjashëm me atë ‘Gangnam Style’