Tag "games"

Yjet drejt Romës

Jennfier Lawrence dhe Scarlett Johansson janë mes yjeve më të pritura në Festivalin e Romës, që do të nisë më 8 nëntor. Aktorët do të mbërrijnë nga Shtetet e Bashkuara