Tag "Game of Thrones"

Bombë kundër stafit të “Game of Thrones”

Aktorët dhe gjithë stafi i xhirimit të serialit “Game of Thrones” kanë qenë në shënjestër të një sulmi terrorist. Policia në Irlandën e Veriut thotë se ka parandaluar shpërthimin e

“Game of Thrones” në shënjestër të një sulmi terrorist

Aktorët dhe gjithë stafi i xhirimit të serialit “Game of Thrones” kanë qenë në shënjestër të një sulmi terrorist. Policia në Irlandën e Veriut thotë se ka parandaluar shpërthimin e