Tag "gallup"

Gallup: Kosova, vendi më i lumtur në Ballkan

Kosova është vendi më i lumtur në Ballkan dhe renditet në mesin e vendeve më të lumtura të botës. Në këtë përfundim ka arritur një sondazh i ri ndërkombëtar, realizuar

Gallup: 90% e kosovarëve besojnë se në qeveri ka korrupsion

Shumica në 108 prej 129 vendeve të anketuara nga Gallup në vitin 2012 e shohin korrupsionin si problem të përhapur në qeverinë e tyre. Ato përfshijnë vendet me shtyp të