Tag "Gallatasarajin"

Armando Sadiku pranë firmës me Gallatasarajin

Armando Sadiku është shumë pranë një marveshjeje me ekipin turk Gallatasaraj. Sipas, “Panorama Sport” sulmuesi kuqezi ka arritur një marrëveshje me ekipin e famshëm turk dhe tashmë pritet vetëm konkretizimi