Tag "galeria kombëtare e arteve"

DENONCIMI: Lenini dhe Stalini gati, mu në mes të Tiranës

Jemi në mes të kryeqytetit. Stalini është më i dukshmi, pas tij Lenini më tutje sërish Stalini… Këto skulptura të shkulura nga sheshet në vitin 1990 – 1991 në këto