Tag "galeria e arteve"

Përse Rama i futi mësuesit në ditën e tyre mes simboleve të komunizmit?

Në 7 mars kryeministri i futi mësuesit në një sallë që nuk ka lidhje as me ditën dhe as me realitetin e 7 marsit: Tek pavioni i realizmit socialist në