Tag "galeri e arteve"

Barroso në GKA: Arti dhe kultura, të rëndësishme për integrimin

Presidenti i Komisionit Europian, Jose Manuel Barroso, mori pjesë gjatë vizitës së tij në Tiranë, në një ceremoni të organizuar në Galerinë Kombëtare të Arteve, ku u çel edhe një