Tag "Galaxy S4"

Njihuni me historinë e dizajnit të Galaxy S4

Galaxy S4 do të ketë përmirësime shumë të mëdha specifike, ekran më të madh si dhe një version më të fundit të Androidit. Tek pajisja kishte një fushë që ‘Samsung”-u