Tag "Galaxy Glass"

Në shtator pritet të dalin në treg Galaxy Glass

Pajisja, që quhet Galaxy Glass, mund të lidhet me telefonin tuaj inteligjent. Ekrani mund të përdoret për të telefonuar të tjerët, si dhe për të dëgjuar muzikë, raporton Korea Times.