Tag "galalte"

Video gallatë e Ismet Drishtit: Ku e ka Rama vendin e punës me 3 mijë euro në muaj?

“Shqipëria ka punë por qytetarët janë dembela dhe joprofesionist. Në panairin e punës ka vende edhe me 3 mijë euro në muaj”. Kjo ka qënë deklarata e kryeministrit Edi Rama