Tag "galaktika"

Universi siç nuk e keni parë kurrë, 1300 galaksi të pazbuluara

Një teleskop i teknologjisë së fundit ka zbuluar 1300 galaksi në një pjesë të vogël të qiellit ku më parë ishin zbuluar vetëm 70. Radio-teleskopi MeerKAAT i Afrikës së Jugut

Moda më e re, flokë me ngjyrat e galaktikës

Flokët e galaktikës janë variacione të trendit pastel/ylber – që është shumë i popullarizuar së fundi, si të gjinia femërore ashtu dhe të ajo mashkullore. Ajo që e dallon këtë