Tag "galaksive"

Artan Fuga: Tirana, qyteti më i pisët i të gjitha galaksive

Akademiku dhe profesori i njohur Artan Fuga i ka kushtuar një status të gjatë gjendjes së mjerueshme në të cilën ndodhet tani kryeqyteti i vendit, Tirana. Profesor Fuga e ka